DSC_0640.png

Om Mod Stockholm

Mod Stockholm är ett svenskt företag som designar och tillverkar handgjorda träklockor & handstickade svensktillverkade ulltröjor. Vår vision är att använda så många naturvänliga material som möjligt och göra det lättare att återvinna dem efteråt. En tidlös stil och design präglas av hållbarhet och går hand i hand för oss. Det ena utesluter inte det andra och det är vår framtidsbild.

Vi inspireras av miljön och skapar klockor för ett aktivt liv. Oavsett om du ska på fest, sporta, plocka svamp eller bara vara så kan vi lova att det finns en klocka för varje tillfälle.

Vi arbetar med ett starkt team med andra designers och klockorna är utformade för de som finns runt oss och som bryr sig om miljön. Våra träklockor är tillverkade för nyfikna människor som älskar den här planeten lika mycket som Mod Stockholm gör.

A0EFF099-3609-44AE-A720-1AE068636B66.JPG

Vår filosofi

Mod Stockholm erbjuder hållbara klockor som är en tolkning för livet. Vi bygger vår företagsstruktur på ett medvetet sätt och vi går ständigt vår egna väg. Vi arbetar hårt med det vi tror på.

Våra ledord är att leverera klockor av bästa kvalitet, hålla ditt liv enkelt, älska vår planet, känna naturen och göra våra köpare glada!

Vi tror stenhårt på att man kan konsumera på ett miljövänligt sätt, bara man tänker i nya banor. När du handlar nytt, se till att det är något som håller länge (både när det gäller kvalitet och stil) och är tillverkat under bra förhållanden.

Vårt klockmärke symboliserar en värld av naturlighet!

DSC_0576.png

Lite fakta

Mod Stockholm grundades år 2016. Vi är närvarande genom vår egen e-handel och våra återförsäljare i Sverige.

Våra träklockor är gjorda av tillgängligt råvirke, 100 % naturlig bambu, biologiskt nedbrytbara och giftfria ämnen. Träklockorna är icke allergiframkallande och helt utan kemikalier. Vi använder endast material som är miljövänliga för att skapa en ren estetik. Klockorna är alla helt unika med en minimal design. Den ena är inte den andra lik och de skiljer sig åt från varandra.

Vi erbjuder endast originalprodukter direkt från tillverkaren, godkända av CE, ROHS, något som vi ber våra kunder att vara uppmärksamma på då förfalskningar är mycket vanligt.