Köpvillkor

Leveransvillkor

Följande allmänna villkor är tillämpliga på alla avtal som du sluter med Mod Stockholm AB. Villkoren och avtalet gäller för dina köp på, och din användning av, webbsidan www.modstockholm.se. Genom att beställa accepterar du dessa villkor. 

Beställningar som görs av personer under 18 år skall ha målsmans godkännande för beställning. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel i text och bild samt fel i produktspecifikation på samtliga produkter i sortimentet. All bildinformation skall ses som illustrationer och kan ej garanteras återge varans exakta utseende. Vid eventuella fel i angivande av lagersaldo förbehåller vi oss rätten att korrigera detta i efterhand. Genom att göra köp ifrån och använda denna webbsida så förbinder du dig till följande villkor. Vi ber dig därför att noga läsa igenom villkoren före du använder vår sida.

Bekräftelse

När vi har tagit emot en beställning av dig kommer vi att skicka en elektronisk orderbekräftelse till din email-adress som bekräftelse på ditt köp. Det är därför viktigt att du skriver in rätt email-adress när du gör en beställning. Vi rekommenderar att du sparar bekräftelsen för att underlätta eventuell framtida kontakt med Mod Stockholm. Bekräftelsen utgör också ditt kvitto på att du genomfört köpet. Beställningar är inte giltiga om vi inte kan fastställa kundens bostadsadress och vi förbehåller oss då rätten att neka en beställning. 

Betalning

Du kan välja att betala med bank-, kreditkort. Vid betalning med bank- eller kreditkort sköter Squarespace alla våra banktransaktioner. Mod Stockholm hanterar inte själv några bank- eller kreditkortsnummer. Du betalar säkert med Visa eller MasterCard via internet. Din betalning hanteras av Squarespace med säker kryptering och enligt strikt banknorm. Dina kortuppgifter skickas direkt till banken och kan inte läsas eller hämtas av någon annan än din bank. Mod Stockholm tar inte ut några extra avgifter för kortbetalningar. 

Kundsupport

Du kan alltid kontakta oss på 0707 83 66 63

Eller via e-post: info@modstockholm.se

Priser

Alla priser som visas på Mod Stockholms webbplats, www.modstockholm.se, är i svenska kronor inklusive moms, i enlighet med tillämplig lagstiftning. Vi förbehåller oss rätten till prisändringar och reserverar oss för eventuella feltryck av prisinformation och eventuell slutförsäljning. Priserna som anges vid kundens beställningstidpunkt gäller genom hela köpprocessen. 

Om en beställning ska skickas till en leveransadress utanför EU kommer momsen att dras av på betalningssidan. Observera att om en beställning skickas till ett land utanför EU kan eventuella importtullar och skatter tillkomma, vilka debiteras när försändelsen når din leveransadress. Du är själv ansvarig för betalning av sådana importtullar och skatter. Det bör noteras att Mod Stockholm inte har någon kontroll över dessa avgifter, och eftersom dessa avgifter är olika för olika länder kan Mod Stockholm inte förutse deras storlek. Mod Stockholm rekommenderar att du kontaktar ditt lokala tullkontor för ytterligare information.

Retur

Kunden har rätt att returnera eller ångra en vara inom 30 dagar från det att beställningen mottogs. Det gör du genom att maila oss och meddela att du önskar utnyttja ångerrätten och sända tillbaka varan. Kunden ansvarar för att returen kommer tillbaka till oss i originalskick. Om vi bedömer att varan inte är i oförändrat eller oanvänt skick kan avdrag för eventuell värdeminskning göras på returbeloppet.  

Denna rätt gäller endast under förutsättning att produkten och dess originalförpackning returneras i samma skick som vid mottagandet. Om kunden utnyttjar sin rätt att returnera en vara ska kunden kontakta Mod Stockholm för att få en adress att skicka varan till. Returförsändelsen betalas av Mod Stockholm. Om kunden bor i ett geografiskt område där det nationella postverket inte erbjuder returer kan kunden vara tvungen att själv stå för returkostnaden. Om en vara skadas under transport till kunden ska Mod Stockholm kontaktas inom 30 dagar för information om kompensation.

Reklamation

Om din beställda vara levererades med någon defekt eller fel så har du rätt att returnera varan. Kontakta oss på info@modstockholm.se för att rådgöra hur du går tillväga innan du returnerar varan.  

Återbetalning

Återbetalning sker så snart returen mottagits, dock senast inom 14 dagar efter att försändelsen kommit till oss. 

Fri frakt

Vi erbjuder alla våra kunder fri frakt inom Sverige och EU. Övriga världen står kunden kostnaden för försändelsen. 

Leveransinformation 

Sverige och världen

Normal leveranstid är 2 - 3 arbetsdagar inom Sverige och 1 - 2 veckor för resten av världen. Vi använder Postnord för frakt och varorna skickas i Sverige till närmaste Postnord utlämningsställe. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget. Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss. 

Övrigt

Personuppgifter och sekretesspolicy

Mod Stockholm är ansvarig för behandlingen av de personuppgifter som du som kund lämnar till oss. Dina personuppgifter hanteras i enlighet gällande Svenska Personuppgiftslagen (PUL). Vid registrering och beställning godkänner du att dina person- och inköpsdata kommer att behandlas för att upprätthålla vår kundrelation och även för marknadsföringsändamål. Du har alltid rätt att begära ut dina personuppgifter som finns registrerade hos oss, samt få uppgifterna rättade eller raderade genom att kontakta oss. Som kund hos oss har du rätt att en gång per år begära skriftlig information på dina uppgifter som finns i våra register och hur de används. 

Vid misstänkt bedrägeri förbehåller vi oss rätten att häva ett köp. 

SMS-utskick

Det mobiltelefonnummer du anger kan komma att användas för SMS-avisering av leverans eller övrig kommunikation som rör din order.

Företagsinformation 

Gsec Solution AB (Mod Stockholm)

Box 22015 

104 22 Stockholm

E-post: info@modstockholm.se

Organisationsnummer: 559016-7267

Telefon nr: + 46 707 83 66 63

Tvist

Eventuella tvister löses i första hand i diskussion med Mod Stockholm. Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer och hänvisar i övrigt till Europeiska kommissionens verktyg för tvistlösning på nätet: http://ec.europa.eu/consumers/odr/