Kork Yoga matta

Kork Yoga matta

from 795.00

Mod Stockholm har skapat den ultimata lyxiga miljövänliga kork yogamattan. I naturkorken finns ämnet suberin, vilket gör mattan både naturligt antimikrobiell och vattenavvisande. En matta med en ovandel av naturkork ger därför inte bara ett oslagbart grepp, utan är också enkel att hålla fräsch med en fuktig trasa.  

Den är robust och vi erbjuder två slags modeller; studio matta (5 mm) och en rese yogamatta (3 mm). Vår matta är helt giftfri och den är fri från PVC och andra kemikalier som kan skada dig och vår planet. Även de så kallade miljövänliga TPE eller andra psuedo naturliga mattor kan inte tävla med denna växtbaserade yogamatta.

Naturgummit ger ordentligt med dämpning för dina knän och handleder, samtidigt som det gör mattan tillräckligt stabil för att du även ska kunna utföra balanspositioner på den. 

Ta väl hand om din matta, så kommer den hålla dig sällskap under många härliga stunder och år. Rulla ihop din matta löst med korksidan utåt för att undvika att sprickor uppkommer i korken. Skulle detta ändå hända, är det inget som på något sätt påverkar funktionen negativt. 

Specifikationer:

Vikt: 2,9/2,4 kilo

Mått: 182 cm x 63 cm x 5/3 mm

Material: Naturlig kork, naturgummi.

Egenskaper:

Kork är naturligt halkdämpande och därför ger den mattan ett väldigt bra grepp.

Blöt gärna mattan innan passet för att få bra grepp på en gång.

Naturkork och naturgummi skördas för hand från träden genom en ofarlig och mild process. Korkträd är det enda träd i världen som regenererar avskalad bark.Inga starka kemikalier eller gifter i mattorna.

Användning:

1. Rulla alltid mattan löst med korksidan utåt för att förhindra sprickbildning.

2.Efter att ha yogat: låt mattan torka utrullad/upphängd under längre tidsperioder. Rulla inte mattan om den inte är helt torr.

5. Observera att naturgummi kan lukta något och vi rekommenderar att vädra mattan om det behövs.

Rengöring:

1. Skölj båda sidor med ljummet vatten, vid behov.

LEV KÄRLEK & YOGA 

3 or 5 mm:
Quantity:
Add To Cart